طرز تهیه بیسکویت گردویی ایتالیایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80802
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای تهیه حدود 35 عدد بیسکویت
    بادام پوست گرفته (240 گرم) یک و یک دوم پیمانه

    سفیده تخم مرغ 1عدد

    پودر شکر (110 گرم) یک دوم پیمانه

    آرد معمولی (110 گرم) سه چهارم پیمانه

    سفیده تخم مرغ، کمی زده شده اضافی 1 عدد

    گردوی کاملاً خرد شده (70 گرم) دو سوم پیمانه

    طرز تهیه

    * بادام‌ها را به خوبی خرد می‌کنیم، سفیده تخم مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم، خوب می‌زنیم تا مخلوط شوند.

    * مخلوط را در ظرف متوسطی می‌ریزیم، آرد الک شده را اضافه می‌کنیم، خوب می‌زنیم تا خمیر نرمی به دست آید.

    * خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز می‌دهیم تا نرم و یکدست شود.

    * خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی به ضخامت 5 میلی متر پهن می‌کنیم و با قالب گرد 4 سانتی متری برش می‌زنیم، به فاصله 3 سانتی متر از هم در سینی چرب شده فر می‌چینیم.

    * سفیده تخم مرغ را با قلم مو روی آن می‌مالیم و گردوها را روی آن می‌پاشیم و به مدت 10 دقیقه در فر با درجه بالا می‌گذاریم تا بیسکویت‌ها قهوه‌ای روشن شوند.

    * سپس روی سینی‌های مشبک می‌چینیم تا خنک شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.