طرز تهیه آش میوه تابستانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70730
    matin
    مشارکت کننده

    مواد لازم:
    1- گوشت چرخ كرده 500 گرم
    2- سبزي آش يك كيلو
    3- برنج 200 گرم
    4- پياز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
    5- نخود و لوبياي قرمز 250 گرم

    6- آلبالو نيم كيلو
    7- گوجه سبز نيم كيلو
    8- زرد آلو نيم كيلو
    9- گندم پوست گرفته 100 گرم
    10- نمك و فلفل به مقدار كافي

    طرز تهیه:
    پياز داغ، نخود، لوبيا، گندم و در صورت تمايل كمي زردچوبه را با 5 تا 6 ليوان آب مي گذاريم بپزد. برنج را اضافه مي كنيم و سبزي را بعد از تميز كردن و خرد كردن وقتي برنج پخته شد داخل آش مي ريزيم و گوشت را كوفته ريزه درست مي كنيم و به آن اضافه مي كنيم و آش را گاهي بهم مي زنيم تا كاملاً جا بيفتد. هسته ميوه ها را مي گيريم و در اواخر طبخ ميوه‌ها را هم داخل آش مي ريزيم. به اندازه كافي نمك و فلفل مي زنيم. بايد ميوه ها پخته شوند ولي له نشود. در زمستان به جاي ميوه تازه مي توان از برگ زردآلو و آلوي زردخشك و مرباي آلبالو يا آلبالوي خشك استفاده كنيم. ميوه هاي خشك را بايد در آب خيس كرده و بعد مصرف نمود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.