مطالعات محققان انگلیسی نشان می دهد که نخوردن صبحانه موجب افزایش کلسترول بد خون (LDL) شده و خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. همچنین خوردن صبحانه یکی از مهم ترین اصول در کنترل وزن و پیشگیری از چاقی است زیرا گرسنگی زیاد در طول روز را مهار کرده و متابولیسم بدن را تنظیم می نماید.
این پژوهشگران همچنین معتقدند که با مصرف صبحانه، استرس کاهش یافته و یادگیری، عملکرد شناختی، تصمیمگیری، حافظه و تمرکز بهبود قابل ملاحظه ای می یابد. این وعده غذایی باید 25 تا 35 درصد کالری مورد نیاز روزانه را تشکیل دهد.