صبحانه از يبوست جلوگيري مي‌كند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66223
    n.fazel
    مشارکت کننده

    مصرف غلات در وعده صبحانه بسيار مهم است زيرا كساني كه اين نوع مواد را مصرف مي‌كنند، 15 درصد كمتر به مشكل‌هاي قندخون مبتلا مي‌شوند

    رييس اداره آموزش سلامت وزارت بهداشت گفت:‌‌«خوردن صبحانه براي جلوگيري يا بهبود يبوست بسيار نقش دارد.» دكتر فاطمه رخشاني با بيان اينكه افرادي كه صبحانه مي‌خورند، عادت‌هايي غذايي بهتري دارند و سراغ تنقلات مضر نمي‌روند، افزود: «صبحانه به دفع مواد زايد از بدن كمك مي‌كند و سبب حفظ توازن انسولين در بدن مي‌شود.» وي تاكيد كرد: «زماني كه افراد از خوردن صبحانه امتناع مي‌كنند، بدنشان به دليل كمبود انرژي خسته‌تر است و خوردن مواد غذايي سرشار از فيبر مانند فيبر موجود در ميوه‌ها باعث كاهش خستگي‌شان مي‌شود.» دكتر رخشاني با بيان اينكه مصرف چاي هنگام صبحانه موجب تسريع حركت‌هاي تنفسي، سرعت گردش خون و گوارش بهتر غذا مي‌شود، تصريح كرد: «چاي نقش بازدارنده عليه بسياري از سرطان‌ها دارد و توصيه مي‌شود چاي سبز به علت تاثيرهاي آرام‌بخش آن بر معده و روده مصرف شود.» رييس اداره آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت تاكيد كرد: «مصرف غلات در وعده صبحانه بسيار مهم است زيرا كساني كه اين نوع مواد را مصرف مي‌كنند، 15 درصد كمتر به مشكل‌هاي قندخون مبتلا مي‌شوند.» وي با بيان اينكه براي جلوگيري از يبوست، حداقل يك ميوه قبل از صبحانه مصرف شود، گفت: «براي بالا رفتن بازدهي بيشتر در محل كار و داشتن روحيه‌اي شاد و جسمي سالم در زندگي لازم است به ارزش غذايي صبحانه واقف باشيم و بدانيد كساني كه صبحانه نمي‌خورند از ويتامين‌هاي ضروري مانند A،C،B12، ريبوفلاوين، كلسيم، منيزيم و فسفر بهره كمتري مي‌برند.»

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.