شیر مادر سبب کاهش ۵۲ درصدی بیماری سلیاک در شیرخوار می‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83220
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    تغذیه با شیرمادر سبب کاهش 52 درصدی بیماری سلیاک در زمان مصرف گلوتن در شیرخوار می شود و ارتباطی بین افزایش طول مدت شیردهی و کاهش این بیماری وجود دارد.
    عامل حفاظتی مهم زمان شروع گلوتن نیست بلکه هم زمانی مصرف شیرمادر با آن است؛ لذا مصرف غذاهای حاوی گلوتن باید مادامی که شیرخوار فقط از شیرمادر تغذیه می شود شروع و از مصرف شیر مصنوعی و فرآورده های شیرگاو در این زمان پرهیز شود. در دستورالعمل‌های جدید سال های اخیر به جز موارد اثبات شده سابقه فامیلی آلرژی با توجه به اینکه شیرمادر مهم ترین و بهترین عامل حفاظتی در پیشگیری و یا کاهش و یا تخفیف آلرژی غذایی در کودکان است، دیگر آن چنان رژیم و محدودیت های خاصی به مادر چه در زمان بارداری و چه شیردهی به طور تغذیه انحصاری و یا با شروع غذای کمکی توصیه نمی شود.
    به منظور پیشگیری از آلرژی در کودکان با ریسک بالا که سابقه فامیلی آلرژی دارند انجمن کودکان آمریکا اعلام کرده که تغذیه انحصاری با شیرمادر تا حدود شش ماهگی ممکن است سبب کاهش درماتیت آتوپیک، آلرژی به شیر و ویزینگ شود و درصورتی که تغذیه به صورت انحصاری با شیرمادر نباشد اگر از فورمولهایی که پروتئین‌های آن به طور کامل و یا نسبی هیدرولیز شده باشند استفاده شود ممکن است از بروز درماتیت آتوپیک پیشگیری شده و یا آن را به تاخیر اندازد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.