خوراندن شیر مادر به کودکان پس از دو سالگی موجب میشود تا سیری کاذبی در آنها ایجاد شده و دیگر میلی به غذا نداشته باشند که همین امر زمینه ابتلا به سوء تغذیه را در آنها ایجاد خواهد کرد.
شیر مادر به تدریج پس از 6 ماهگی کفاف رشد سریع کودک را نمیدهد و نیاز است که پس از طی این مدت در کنار شیر مادر از مکملهای غذایی نیز استفاده شود.
شیر دادن به نوزادان به دلیل تکمیل کردن پروتئین بدن آنها نباید تا قبل از دو سالگی قطع شود و پس از آن نیز نباید ادامه یابد، زیرا بعد از 2 سالگی شیر مادر تنها به صورت آب قند عمل کرده و پروتئین آن بسیار کاهش مییابد.
شیر مادر به دلیل وجود آنتیبادیهای بسیار در آن میتواند نوزادان را در برابر بسیاری از بیماریها ایمن کند.