شیره انگور از نظر میزان مواد مغذی تا حدودی با انگور تازه برابری میكند. البته در زمان تغلیظ مقداری از ویتامینهای حساس به حرارت شیره تخریب میشود. این شهد لذیذ حاوی ویتامینهای A،B،C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری كلسیم است.
در مقایسه با انگور كالری فوقالعاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندك آن انرژی از دست رفته را جبران میكند. این شیره برخلاف گفته برخی تولیدكنندگان، رژیمی نیست و برای افراد چاق و دیابتی منع مصرف دارد.
كودكان و نوجوانان در حال رشد، افرادی كه در اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند یا كسانی كه بسیار لاغرند و ضعف عمومی دارند میتوانند از این شهد استفاده كنند.