شکلات و کاهش خطر سکته مغزی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75227
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    محققین سوئدی یافتند، مردانی که در هفته مقدار متوسطی شکلات مصرف می کنند خطر کمتری برای سکته مغزی دارند.
    نتایج مطالعه پژوهشگران سوئدی نشان داد مردانی که به طور متوسط 9/62 گرم شکلات در هفته مصرف می کنند نسبت به افرادی که در طول هفته شکلات نمی خورند، 17% خطر کمتری برای سکته مغزی دارند
    فلاونوئیدهای موجود در شکلات به دلیل داشتن اثرات آنتی اکسیدانی، ضد پلاکتی و ضد التهابی می توانند در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت کننده باشند. هم چنین فلاونوئیدهای شکلات باعث کاهش غلظت کلسترول LDL در خون، کاهش اکسیداسیون LDL و بهبود عملکرد اندوتلیال می شوند.
    Neurology 2012

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.