[align=justify]محققان دانشگاه آبردین اسکاتلند می گویند، خوردن روزانه 100 گرم شکلات میتواند خطر بیماریهای قلبی و عروقی را کم کند.
آنها متوجه شدند، کسانی که روزانه شکلات میخورند، در مقایسه با آنهایی که اصلاً شکلات مصرف نمیکنند، 11 درصد کمتر در معرض بیماریهای قلبی و عروقی و 25 درصد کمتر در معرض مرگ بر اثر این بیماریها هستند.
این پژوهش با حضور حدود 21 هزار بزرگسال انجام شد و نتیجه نشان داد، آنهایی که روزانه حدود 100 گرم شکلات میخوردند، جوان تر ماندند، وزن و فشار خون کمتری داشتند و کمتر در خطر دیابت بودند؛ در مقابل، بیش تر دنبال ورزش میرفتند.
اگرچه معمولاً گفته میشود، شکلات تلخ آثار مفید بیش تری نسبت به شکلاتهای شیری دارد، ولی در این تحقیق اغلب شرکت کنندگان شکلات شیری میخوردند. [/align]