محققان دانشگاه جورج تاون به تازگی دریافتهاند که شکلات حاوی موادی با خاصیت ضدسرطانی است که میتوان از آنها در آینده برای توقف چرخه سلولهای سرطانی استفاده کرد.
بر اساس این پژوهشها یک ماده طبیعی در کاکائو وجود دارد که میتواند تعدادی از پروتئینهایی را که سلولهای سرطانی را ترغیب به تقسیم شدن میکنند، غیرفعال کند. متخصصان به انجام پژوهشهای بیشتر برای آگاهی از چگونگی عملکرد این ماده و یا هر مورد دیگر نیازمند هستند. با این حال محققان توصیه میکنند اگرچه شکلات منبع بسیاری از ترکیبات ضد سرطانی است اما این بدان معنی نیست که در افرادی که شکلات میخورند احتمال ابتلا به سرطان کاهش مییابد و یا به کمک این ماده خوراکی بتوان بیماران مبتلا به سرطان را درمان کرد.