شما برای گرفتن بوی زهم ماهی و خوشمزه شدن آن چه کار می کنید؟

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • نویسنده
    nikbakht
    مشارکت کننده

تا آنجایی که من می دانم : اول تازه بودن و انتخاب نوع خوب از ماهی بسیار مهم هست. و بعد هم با خواباندن ماهی لای ادویه هایی (مثل رعفران و زنجبیل و…) و آب نارنج و پیاز میتوان بوی ماهی را بهبود داد.

لطفا دوستانی که در مورد طبخ ماهی اطلاعات کابردی و کلیدی دارند ما را بی بهره نگذارند.

susan
    مشارکت کننده

براي خوشبو و ترد كردن ماهي ميتوان از كيوي ، سركه ، دارچين ، جوزهندي ، جعفري ، ترخون استفاده كرد
    ميتوان از شب قبل يا چند ساعت قبل ماهي را در موادي كه براي مزه دار كردن آماده كرده ايد بخوابانيد هر چه بيشتر در اين ماده قرار گيرد نتيجه بهتر است براي بهتر شدن كار ميتوان ماهي و مواد مطعر را درون يك كيسه قرار داد و در آن ببنديد و در يخچال بگذتريد.

nikbakht
    مشارکت کننده

ممنون از اطلاعات تون. آیا اگر ماهی خیلی تازه هم باشه مجددا از شب قبل آن را داخل مواد می خوابانید یا برای مدت کمتری ؟

susan
    مشارکت کننده

كلاً هرچه ماهي يا هر گوشت ديگري را بيشتر داخل مواد مطعر بخوابانيد هم طعم و مزه بهتري پيدا ميكند و هم گوشت مورد استفاده تردتر ميشود.

madjd
    مدیرکل

اگر فرصت نکردید ماهی را در چیزی بخوابانید قبل از درست کردن ماهی کمی آن را در پودر سوخاری و تنتوری بغلطانید

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

ولی استفاده از پودر سوخاری در افراد دچار اضافه وزن و تحت رژیم باعث افزایش کالری غذا(مثل ماهی ) نمیشه؟

farnaz
    مشارکت کننده

خوابوندن ماهی‌ توی ماست هم اونو خوشمزه و ترد می‌کنه، برای جوجه کباب شیر،برای ماهی‌ ماست

susan
    مشارکت کننده

ولي تا اونجا كه من شنيدم ميگن خوردن ماست به ماهي خوب نيست و اعث ايجاد لك روي پوست ميشه

zghasemi
    مشارکت کننده

افراد خونه! چه خوب به شما آموزش دادند …راه حل جالب و کاربردیه

مریم
    مشارکت کننده

من ماهی رو یه کم زردچوبه و یه کم فلفل سیاه می زنم ، تو ماهیتابه دو قاشق ابلیمو می ریزم ، چون از سیر هم بدم نمی یاد یک حبه سیر حلقه حلقه می کنم می ذارم کنار ماهی تو ماهیتابه و با شلعه کم می ذارم بپذره خودش روغن می ندازه و سرخ می شه بوی بد نمی ده و سالم هم هست همسرم که از ماهی آبپز و بخار پر بدش می یومد و می گفت ماهی حتما باید باید سرخ شده باشه این روشو کاملا می پسنده

ناشناس
    میهمان

.
    .
    .
    ماهی را (پس از پاک کردن و شستن با آب سرد) بمدت دو یا سه ساعت در آب نمک و آبلیمو (یا سرکه یا آبغوره و یا آب مرکبات) خوابانده و سپس ماهی را در آبکش می گذاریم تا کاملا آب اضافی آن برود. سپس بطور دلخواه یا ماهی را به روش آب پز (که روی آن قدری پودر آویشن و پودر سیر پاشیده شده) و یا به روش سرخ کردن همراه با یک عدد چوب دارچین در روغن در کنار ماهی (البته دارچین نباید سرخ شود) این غذا را تهیه می کنیم.
    توضیحات ضروری:
    * با اين دستور العمل نیازی به آرد یا پودر سوخاری نيست و ماهي خوشمزه مي شود.
    * در روش سرخ کردن ابتدا روغن را خوب داغ کنيد و سپس ماهي را با شعله ملایم در آن سرخ کنيد
    * هرگز ماهی و تخم مرغ را با هم نخورید زیرا تداخل آنها در معده باعث

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

بسیار بسیار روش جالبی بود
    ممنون:)
    امتحان می کنم ، امیدوارم خوشمزه بشه

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.