شب امتحان از مصرف غذاهاي چرب و سرخ شده پرهيز كنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81398
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ‌توصيه مي‌شود صبحانه روز امتحان از موادي پروتئيني مانند تخم‌مرغ و پنير كم‌چرب تشكيل شود.
    در روز امتحانات محاسباتي مانند رياضي، بهتر است در وعده صبحانه از مواد پروتئيني استفاده شود.

    مصرف مواد پروتئيني موجب افزايش تمركز افراد مي‌شوند و در مقابل، مصرف مواد غذايي چرب و نشاسته‌اي موجب خواب‌آلودگي مي‌شوند.
    مصرف آب‌ميوه‌هاي تازه، مانند آب‌ پرتقال در روز امتحان توصيه مي‌شود؛ همچنين بايد از مصرف آب‌ميوه‌هاي صنعتي پرهيز كرد. نوشيدن يك فنجان چاي كم‌رنگ و داراي شيريني اندك به همراه صبحانه هم براي دانش‌آموزان مشكلي ايجاد نمي‌كند.
    به دانش‌آموزان و دانشجويان توصيه مي‌شود شب پيش از امتحان از مواد غذايي چرب و سرخ شده استفاده نكنند و تا حد امكان، غذايي سبك مصرف كنند. همچنين خوردن شام در ساعات پاياني شب مضر است و توصيه نمي‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.