بازم یه رسپی هندی دیگه.اینبار واسه گیاهخوارها و رژیمیهای گل!شامی کباب گیاهی.
مواد لازم:
نخود سالم اپیمانه
ارد نخود یا ارد لپه 2قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد متوسط
برگ نعنا خردشده یک قاشق غذاخوری پر
برگ گشنیزخردشده یک قاشق غذاخوری پر
فلفل چیلی خردشده 1/2قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا 1/2قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/2قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده یا له شده 1/2قاشق غذاخوری
نمک و روغن برای سرخ کردن
نخود رو به مدت 6 -7 ساعت خیس کنید و بعد در زودپز بپزید.بعد از پخته شدن کاملا ابش رو جدا کنید و با گوشت کوب یا حتی با دستکمی نخود رو بکوبید.لازم نیست مثل گوشت کوبیده بشه.همینکه مقداری له بشه کافیه.بقیه مواد رو(پیاز+سبزیها+ادویه+اردنخود+پودرگشنیز+فلفل سبز و قرمز+زنجبیل+نمک)به نخود اضافه کنید و خوب ورز بدید.اگه احساس میکنید چسبندگی لازم رو نداره یه دونه تخم مرغ بهش اضافه کنید واز موادتون شامیهای کوچیک درست کرده و در روغن فراوون سرخ کنید.
نخود زیاد توی سرخ شدن بخودش روغن جذب نمیکنه.بنابراین زیاد نگران رژیم و کالریش نباشید.میتونید با ماست ونعنایا سالاد پیاز و لیموونعنا نوش جان کنید.