سیر و پیاز را در غذاها جایگزین نمک کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75959
    Mr.X
    مشارکت کننده

    پتاسیم به کنترل و پیشگیری از فشار خون بالا کمک می کند و بسیاری از میوه ها و سبزیجات و برخی لبنیات و ماهی ها منابع خوبی از پتاسیم هستند.
    با اعلام اینکه رژیم غذایی مناسب در کاهش و کنترل فشارخون موثر است، گفت: پیاز و سیر جایگزین های خوبی برای چاشنی های نمکی هستند.
    داشت: مصرف نمک، بیش از نیاز بدن سبب افزایش فشار خون یا تشدید آن می شود و افرادی که دچار فشار خون هستند بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی هستند.
    : انواع غذاها و سوپهای آماده مصرف و یا کنسرو شده، غذاهای بیرون از منزل، سوسیس و کالباس و گوشت های نمک سود شده و به طور کلی گوشت و فرآورده های آن و همچنین تنقلات شور، سرشار از نمک (سدیم) هستند.
    پتاسیم به کنترل و پیشگیری از فشار خون بالا کمک می کند و بسیاری از میوه ها و سبزیجات و برخی لبنیات و ماهی ها منابع خوبی از پتاسیم هستند.
    کلسیم و منیزیم از فشار خون بالا جلوگیری می کند، لبنیات و کلم منابع غنی از کلسیم هستند، در حالی که منیزیم در بسیاری از غلات کامل و سبزیجات دارای برگ های سبز تیره یافت می شود.
    پیاز و سیر از مواد غذایی هستند که بر فشار خون بالا موثر نبوده اما خوش طعم هستند و جایگزینهای خوبی برای چاشنی های نمکی هستند و اغلب اوقات نیز در دسترس هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.