سیر و پیاز، راهکاری ضدآرتروز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80250
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان می‌دهد خانم‌هایی که سبزیجات به ویژه سیر و پیاز بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض آرتروز در مفاصل پایشان قرار می‌گیرند.

    به عقیده‌ی محققان مصرف سیر و پیاز بیشتر یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین روش‌های مقابله با آرتروز است.

    در این پژوهش محققان هزاران زن بین 46 تا 77 سال را تحت نظر گرفتند. به ویژه اینکه در این پژوهش خانم‌های دوقلویی بودند که از سن 9 سالگی تحت نظر این پژوهشگران قرار داشتند.

    قرار بود این خانم‌ها جزئیات عادت‌های غذایی‌شان را گزارش دهند و هر از گاهی از دست‌ها، زانوها و باسن آن‌ها عکس رادیوگرافی گرفته شود.

    هدف و قصد این پژوهش این بود که اولین علائم آسیب‌های مفصلی و آرتروز را شناسایی کنند.
    نتایج این پژوهش که در مجله‌ی MBC منتشر شد نشان می‌دهد خانم‌هایی که سبزیجات بیشتری مصرف می‌کردند کمتر در معرض آرتروز قرار گرفتند. این سبزیجات به ویژه شامل سیر، پیاز، موسیر، پیازچه و تره‌فرنگی بوده است.

    به عقیده‌ی محققان «آلیسین» موجود در این سبزیجات خواص ضد التهابی دارد و برای همین هم مانند یک محافظ جلوی آسیب‌دیدگی مفاصل را می‌گیرد.

    بررسی روی خواهرهای دوقلو این مسئله را روشن کرد که عوامل ژنتیکی تأثیری در ابتلا به این بیماری ندارد و مراقبت و پیشگیری حرف اول را می‌زند.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.