این حبههای تند و خوش طعم خاصیتی فراتر از طعمدار کردن غذای شما دارند. سیر حاوی آليسین (ترکیبی گوگرددار) است که پس از تجزیه شدن، آنتیاکسیدان در بدن تولید میکند. تحقیقاتی که در همین رابطه اخیرا انجام شده نشان میدهد افرادی که به مدت یکماه هر روز از سیر تازه استفاده میکردند، کمتر از دیگران به سرماخوردگی مبتلا شدند و افرادی که سرماخورده بودند نيز، با مصرف سیر زودتر بهبود یافتند. توجه داشته باشید که خاصیت و میزان آنتیاکسیدانهای سیر خام بسیار بیشتر از سیر پخته است. اگر نمیتوانید طعم سیر خام را تحمل کنید، میتوانید از مکملهای سیر استفاده کنید.