سیب را پوست نكنید تا قلبی سالمتر داشته باشید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72954
    araghi
    مشارکت کننده

    تركیب: جوی دوسر + سیب

    جوی 2 سر تركیب‌های فوق‌العاده در خودش دارد كه می‌تواند به بدن شما كمك كند. اولین آن‌ها بتاگلوكان است كه فیبری است كه میزان كلسترول خون را كاهش می‌دهد و دومی هم آون‌ترامید است كه تركیبی است از تبدیل LDL (یا چربی بد خون) به رادیكال‌های آزاد كه در بدن آسیب‌رسان هستند، جلوگیری می‌كند. اما اگر می‌خواهید قلب‌تان را با غذای مفیدتر بیمه كنید، سیب را هم به سفره‌تان اضافه كنید اما یادتان باشد مواد مفید برای قلب در پوست سیب است پس پوست سیب را نكنید. سیب منبع غنی فلانوئیدها است كه یك آنتی‌اكسیدان بسیار قوی است كه مانع از شكل‌گیری رادیكال‌های آزاد در بدن می‌شود و میزان التهاب در بدن را هم كاهش می‌دهد.یك پیشنهاد ما درست كردن ماست سیب است،‌ یعنی می‌توانید قطعات سیب را به همراه جو، سیر و كشمش به ماست خودتان اضافه كرده و آن را به همراه غذای‌تان نوش‌جان كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.