سیاه دانه و خواص آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84569
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]سیاه‌دانه همچنین دارای 15 نوع اسید آمینه، پروتئین،‌ مواد نشاسته‌ای، فیبر خوراکی، کلسیم، سدیم، آهن و پتاسیم است. پزشکان عرب در قرن 13 میلادی ادعا می‌کردند که این گیاه می‌تواند 50 بیماری مختلف را درمان کند.

    «سیاه دانه» هرچند جزو گیاهان دارویی است که این روزها زیاد مصرف نمی‌شود اما این دانه‌های ریز، بسیار پُرخاصیت و شفابخش هستند.

    سیاه دانه با نام علمی Nigella sativa دارای ماده‌ای موسوم به «نیگلون» است در بدن آنتی‌هیستامین که نوعی ماده ضدآلرژی است، تولید می‌کند و در معالجه آسم بسیار موثر است.

    سیاه‌دانه همچنین دارای 15 نوع اسید آمینه، پروتئین،‌ مواد نشاسته‌ای، فیبر خوراکی، کلسیم، سدیم، آهن و پتاسیم است. پزشکان عرب در قرن 13 میلادی ادعا می‌کردند که این گیاه می‌تواند 50 بیماری مختلف را درمان کند.

    سیاه دانه همچنین دارای 84 درصد اسیدهای چرب مانند اسید «لینولئیک» و روغن‌های فراری است که این روغن‌ها خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ دارند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.