سيب، بروز آسم را کاهش مي دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82162
    e.amini
    مشارکت کننده

    تحقيقات زيادي درباره سيب انجام شده است که نتايج آن بر مفيد بودن اين ميوه براي سلامت بدن تأکيد مي کند. در اين مطلب به بخشي از خواص سيب اشاره شده است.

    نتايج بررسي ها نشان مي دهد، مصرف سيب قبل از هر وعده غذايي باعث مي شود ميزان مصرف غذا ۱۵درصد کاهش پيدا کند و اين امر در کاهش وزن تأثيرگذار است.

    سيب به طور چشمگيري ميزان باکتري هاي روده بزرگ را کاهش مي دهد، در نتيجه براي سلامت سيستم گوارش مفيد است.

    فيتونيوترينت موجود در آن، خطر بروز آسم و سرطان ريه را کاهش مي دهد.

    نتايج بررسي ها نشان مي دهد، در زنان يائسه اي که روزانه و به مدت ۶ ماه سيب مصرف مي کنند، ميزان کلسترول مضر تا ۲۳درصد کاهش مي يابد و ميزان کلسترول مفيد ۴ درصد افزايش پيدا مي کند.

    مصرف روزانه يک عدد سيب همانند داروي استاتين براي کاهش ميزان کلسترول موثر است.

    کاتکين پلي فنولز موجود در سيب، ميزان سوخت چربي شکم را تا ۷۷درصد افزايش مي دهد و ميزان کاهش وزن را در افرادي که اضافه وزن دارند ۲ برابر مي کند. کاتکين توان بدن را براي مصرف انسولين بهبود مي بخشد و در نتيجه مانع از نوسان پيدا کردن قند خون مي شود که روي انرژي و خلق و خو تأثير مي گذارد.

    فلاوانوئيدز موجود در آن در روند شکل گيري سلول هاي سرطاني اختلال ايجاد مي کند و از تکثير آنها پيش گيري مي کند.

    برنامه غذايي کم منيزيم، خطر بروز سرطان را افزايش مي دهد. سيب منبع خوب منيزيم است.

    سيب حاوي ترکيب طبيعي به نام اسيد ماليک است که به توليد انرژي در بدن کمک مي کند و با سندروم خستگي مفرط مقابله مي کند.

    منبع: سلامت نیوز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.