پژوهشگران می گویند پروتئینهای موجود در سوپ پای مرغ تأثیری بلندمدت در کاهش فشارخون دارند سوپ پای مرغ نه تنها به درمان سرماخوردگی کمک میکند بلکه در کاهش فشارخون هم موثر است. پژوهشگران ژاپنی که در مورد رژیمهای غذایی موثر بر فشار خون تحقیق میکنند، میگویند پروتئینهای موجود در سوپ پای مرغ تأثیری بلندمدت دارند.
پای مرغ حاوی پروتئینهای فروانی است که مانند داروهای کاهش دهنده فشارخون عمل میکند. تحقیقات مختلف پژوهشگران ژاپنی بر روی رژیمهای غذایی موثر بر فشار خون، پیشتر اثر مثبت سوپ مرغ بر تنظیم فشار خون را ثابت کرده بودند. البته شیوه تهیه این سوپ بسیار مهم است