سوپ سفید، پاستای خامه‌ای و بیف استروگانف رژیمی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85416
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    برای درست كردن این غذاها معمولا از خامه استفاده می‌شود و كسانی كه قصد رژیم گرفتن یا مصرف غذاهای كم‌چرب‌تر را دارند، معمولا آن‌ها را از برنامه غذایی حذف می‌كنند اما خیلی راحت می‌توان خامه را با شیر كم‌چرب جایگزین كرد و با این روش همان غذا را با چربی بسیار كمتری پخت. برای درست كردن سوپ سفید كم چرب، درست به اندازه آب گوشت شیر اضافه كنید و به ازای هر 2 لیوان شیر، یك قاشق آرد به سوپ اضافه كنید. با این روش بدون استفاده از خامه سوپ غلیظ و خوشمزه‌ای خواهید داشت. برای درست كردن پاستا هم در مواد شیر بریزید و بگذارید كمی بیشتر بماند تا آب آن كم شده و غلیظ شود. بیف‌استروگانف را هم می‌توانید با همین روش درست كنید. وقتی مایه گوشت آماده شد، در آن شیر بریزید تا كاملا سفید شود. سپس بگذارید مدتی روی حرارت بماند تا غلیظ شود و شكل مایه با خامه به‌خود بگیرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.