-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ دی، ۱۳۹۱ در ۰۴:۴۷ #75132marziyeh.aمشارکت کننده
سوپ یکی محبوبترین غذاهایی است که بشر در همه جای کره زمین آن را میشناسد و با عشق میخورد. اگر هم کسانی آن را دوست نداشته باشند اقلا در دوهره نقاهت مجبور به خوردن آن هستند.
سوپ پزی یکی از رشتههای مهم آشپزی است که این امکان را به شما میدهد تا خلاقیت خودتان را به اوج برسانید. دستهای نامرئی در دیگ سوپها وجود دارد که نمیگذارند نتیجه کار بد شود، مگر اینکه هنر شما در سوزاندن یا شور کردن سوپ بر آن دستها غلبه کند.
سوپی که دستور آن را میخوانید یکی از خوشخوراکترین سوپهاست و هیچ کس نمیتواند طعم آن را دوست نداشته باشد. ضمن اینکه این سوپ پر از خاصیت برای معدههای دردناک و زخمی است. از این گذشته خاصیت حیرتآوری دارد که آخر مطلب به شما میگویم.
یک لیوان جو پوست کنده را در آب سرد بریزید دو سه ساعت رهایش کنید تا برای خودش خیس بخورد. شروع این سوپ پزی با همین جوهاست. حالا آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید. حجم این دانهها بعد از پخت دو برابر میشود و به خاطر لعابی که دارد به جا نیاز خواهد داشت. نیم ساعت بعد جوها نیم پز شدهاند. حالا در یخچال و فریزر را باز کنید. هویج دارید؟ دو تا بردارید. قارچ چطور دارید؟ هر چه بیشتر بهتر، قارچ ها را هم بردارید. ذرت شیرین؟ نخود فرهنگی؟ جعفری؟ شوید؟ خب از هر کدام یک مشت بریزید. مراقب جو خلاقیت باشید و نگذارید هویج و قارچ درسته و خرد نشده بپزند. نترسید. هیچ اتفاق ترسناکی نمیافتد. بگذارید همه اینها با هم بپزند.
برای این مرحله آخر خیلی قدرت انتخاب ندارید. این مواد را باید تهیه کنید، کره، خامه، شیر و آرد. مزه اصلی به واسطه جو شکل گرفته است برای همین اجازه دارید هر چه دارید در سوپ بریزید، اما طعم مکمل اینجاست و خیلی نباید غرق احساس “من خیلی خلاقم” بشوید.
یک قاشق غذاخوری آرد را در یک ظرف کوچک و گود بریزید، شعله را تا جایی که میتوانید کم کنید و آرد را مدام هم بزنید که نسوزد. آرد معمولا تا یک جایی سفید میماند اما از یک جایی به بعد یک دفعه قاطی میکند و سیاه میشود. آرام باشید و با هم زدن فضای عصبی تابه را کنترل کنید. تا بوی نانوایی را حس کردید ۵۰ گرم کره بندازید توی ظرف و باز هم بزنید. شعله را خاموش کنید حالا شیر سر را به این ترکیب اضافه کنید. هم بزنید تا گلولههای آرد باز شوند. یک بسته کوچک خامه صبحانه هم اضافه کنید. حالا کل این مایه را بریزید توی قابلمه اصلی.
ترکیب این مواد زمان زیادی نمیبرد. حداکثر ۲۰ دقیقه کافی است. اما چیزی که شما را به آشپزخانه برمی گرداند، هم زدن سوپ است. جو و آرد هر دو این استعداد را دارند که به ته قابلمه بچسبند. اجازه این کار را به آنها ندهید.
سوپ شما از شروع پخت تا آماده شدن یک ساعت وقت میخواهد. میتوانید در مرحله آخر یک مشت جعفری خام به سوپ اضافه کنید. اگر دوست دارید مزه گوشت زیر زبانتان باشد میتوانید در همان مراحل اولیه چند تکه مرغ هم به غذا اضافه کنید. به هر حال این غذا با ترکیب اصلی جو و آن ترکیب لبنی انقدر خوشمزه است که بدون اینها هم میتواند رتبه خوبی کسب کند.
اگر اندازه فلفل سیاه و سفید و نمک و لیمو درست باشد، میتوانید از این سوپ برای پیشبرد اهداف خوب یا شیطانی خود استفاده کنید. در چند کتاب آشپزی مربوط به دوران پارینه سنگی از واقعهای نام برده شده که یک قبیله بزرگ همه غارهایشان را با خوردن یک پیاله از این سوپ به یک قبیله کوچک واگذار و با لبخند به آن سوی کره زمین کوچ کردند. این سوپ خوشمزه به خاطر این سابقه تاریخی سوپ ساحره خوانده میشود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.