-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۸ #77036
zahra jamshidi
مشارکت کنندهپنير توفو يا ساير محصولاتي که با سويا درست شدهاند فقط مخصوص گياهخوران نيستند. سويا کلسترول بد خون را کاهش ميدهد و البته باعث استحکام هر چه بيشتر استخوانها ميشود. سويا بهخصوص براي گرگرفتگي خانمهايي که در سن يائسگي هستند بسيار مفيد خواهد بود. مصرف سويا براي آقايان و خانم هاي يائسه محدوديت ندارد ولي زنان جوان و دختران نبايد به طور متوسط بيش از 25 گرم پروتئين سويا در روز مصرف کنند.
پيشنهاد ما
سويا را با گوشت چرخکرده مخلوط کنيد تا هم در مصرف گوشت صرفهجويي کرده باشيد و هم از همه مزايايي که سويا در خود نهفته دارد، بهره ببريد. مطمئن باشيد ترکيب سويا با گوشت چرخکرده تفاوت خاصي در مزه و البته بوي غذاي شما ايجاد نخواهد کرد.۱۹ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۴ #100610ezamani
مشارکت کننده[align=justify]ثابت شده است که رژیمهای با مبنای گیاهی خصوصا سویا باعث جلوگیری از پوکی استخوان می شوند. سویا دارای میزان پائینی از اسیدهای آمینه گوگرددار است که این اسید آمینه ها مانع جذب کلسیم می شوند.
پروتئینهای سویا باعث هموستاز کلسیم شده و باعث کاهش دفع ادراری کلسیم در زنان یائسه می شود. دلیل این امر میزان کمتر اسیدهای آمینه سولفور دار در آن می باشد همچنین ایزوفلاونها هم باعث افزایش جذب روده ای کلسیم می شوند و باعث بهبود هموستاز کلسیم می گردند. ايزوفلاونها با افزايش شاخصهاي استخوان سازي و مهار شاخصهاي خوردگي استخوان موجب تغيير متابوليسم استخوان در جهت حفظ توده استخواني به ويژه در افراد در معرض خطر ميشوند. علاوه بر اين مصرف تركيبات سويا ميتواند از شكسته شدن كلاژن كه اصليترين پروتئين ماتريكس استخوان است، جلوگيري نمايد. [/align] -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







