سوخته‌ايد؟ قارچ بخوريد!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77330
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    قرن‌هاست قارچ به‌عنوان يک ماده غذايي جاي خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چيني‌ها و ژاپني‌ها آن را زياد مصرف مي‌کنند…
    تاکنون تحقيقات اندکي در مورد خواص قارچ انجام شده اما بررسي‌ها، حاکي از آثار دارويي قابل‌توجه آن در تقويت سيستم ايمني بدن و درمان عفونت‌هاي ويروسي و انواع سرطان‌هاست.

    يکي از باورهاي غلط درمورد قارچ، نام بردن از آن به عنوان منبع غني پروتئين است. قارچ تازه، حدود 90 درصد يا حتي بيشتر آب دارد بنابراين ميزان پروتئين، چربي و كالري آن بسيار ناچيز است. برخي خانواده‌ها با اين پندار غلط، مبالغ زيادي را صرف خريدن قارچ مي‌كنند وآن را جايگزين مناسبي براي گوشت مي‌دانند درحالي كه مي‌توان همين هزينه را صرف تهيه منابع پروتئيني ديگر مانند تخم‌مرغ كرد.
    البته منافع قارچ را نمي‌توان نفي كرد چون منبع خوب تركيب‌هايي به نام پورين و پريميدين است و براي افرادي كه دچار سوختگي‌هاي شديد يا سرطان هستند و لازم است سلول‌هاي از دست رفته‌شان سريع جايگزين شود، منبع غذايي خوبي است. از سوي ديگر، ما موادغذايي را فقط به خاطر دريافت انرژي و پروتئين مصرف نمي‌كنيم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.