افرادی که از درد پهلو رنج میبرند، نباید بادمجان بخورند، زیرا دردشان شدیدتر میشود. همچنین از مصرف بادمجان نارس بپرهیزید زیرا دارای مادهای سمی به نام سولاتین است. بادمجان حاوی ویتامین A، فسفر و کلسیم است.تخم آن برای سرماخوردگی ، زکام و تنگی نفس بسیار مفید است.
بادمجان صورت را شفاف میکند و از ابتلا به بیماریهای پیسی جلوگیری میکند. آب صاف بادمجان پخته و له شده، درصورتی که با روغن زیتون جوشیده شود و روی لک پیسی مرتباً مالیده شود رنگ پوست را به حالت طبیعی برمیگرداند و در رفع سنگهای ادراری موثر است. بادمجانی که درسرکه جوشانده شده باشد برای تبخال مفید است قرار دادن بادمجان پخته و له شده روی زگیل برای چند شب پی درپی و چرب کردن آن با روغن زیتون پس از شست وشو ( صبحها) در از بین بردن زگیل بسیار مؤثر است.