به تازگی گروهی از محققان در آمریکا با مطالعه بر روی گروهی از افراد میانسال سالم دریافتند که خوردن روزانه یک عدد سیب،سبب کاهش مواد مرتبط با سختی شریانها به میزان ۴۰ درصد می شود.
طی این مطالعه که بر روی افراد میانسال انجام شد، پژوهشگران متوجه شدند که سیب میزان کلسترول بد (LDL) را کاهش میدهد. LDL نوعی لیپوپروتئین با چگالی کم است که با رادیکال های آزاد واکنش نشان داده و باعث افزایش التهاب و آسیب بافتی و در نتیجه تصلب(سختی) شریان ها می شود.
به گفته دکتر ”DiSilvestro ”، سرپرست این پژوهش، سیب نسبت به سایر مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان مانند گوجه فرنگی، چای سبز و … اثربخشی بیشتری در کاهش اکسیده شدن LDL دارد.
همچنین به گفته وی، مصرف کپسولهای حاوی پلی فنول(نوعی آنتی اکسیدان که در سیب یافت میشود) نیز نتایج مشابهی را به همراه دارد اما به اندازه خود سیب ثمربخش نیست.