خاصیت قلیایی سبزیجات سبزرنگ برای دستگاه گوارش بدن ضرروی است. تنوع وسیع ویتامین ها، مواد معدنی و مغزی موجود در غذاهای برگ سبز، نقش مهمی را در مقابله با فرایند پیری، سرطان ها ، آرتریت مزمن و بیماریهای سیستم گوارش بدن ایفا می کند. روشن شده است که مخلوط سبزیجات برگ سبز و میوه ها در یک نوشیدنی سبز، وزن و سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهد. طرفداران نوشابه سبز ادعا می کنند که تغییرات قابل توجهی در پوست، مو، ناخن ها و میزان استرس و تنش آن دسته افرادی که نوشابه سبز می نوشند ایجاد می شود. به گزارش سلامت نیوز ثابت شده است که نوشیدن نوشابه های سبز تهیه شده از سبزیجات و میوه های تازه، کیفیت زندگی انسان را افزایش و سطح سمیت بدن را کاهش می دهد؛ زیرا این نوشیدنی مانند یک نوشابه سم زدا عمل و مواد زائد را از بدن پاک می کند. آنتی اکسیدان های سبزیجات برگ سبز و میوه های به کار رفته در نوشیدنی های سبز، به تقویت سیستم ایمنی فرد نیز کمک می کنند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از اوری دی هلث،به منظور تقویت سیستم ایمنی، پاک کردن بدن از سموم و کاهش مقادیر زیان آور کلسترول خون باید مقدار میوه و سبزیجات توصیه شده برای مصرف روزانه میل شود . اغلب اوقاتف این سبزیجات و میوه ها با یکدیگر در معجون سبز (اسموتی سبز) مخلوط می شوند تا یک نوشیدنی مغزی تهیه شود.
سلامت نیوز