سفیدی دندانها با میوه و سبزی و شیر!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71665
    nikbakht
    مشارکت کننده

    به نقل از مطلبی در همشهری: میوه‌های سفت و سبزیجات مثل سیب، لوبیا سبز، گل کلم، هویج و کرفس در هنگام جویدن به مالش سطح دندان‌ها کمک می‌کنند و جریان بزاق را افزایش می‌دهند که این عمل باعث خنثی شدن محیط اسیدی دهان می‌شود و از دندان‌ها محافظت می‌کند.
    فرآورده‌های لبنی، به ویژه گروهی که دارای کلسیم بالا هستند از جمله پنیر به سفید نگهداشتن دندان‌ها کمک می‌کنند. این امر به دلیل وجود اسید لاکتیک موجود در این محصولات است که از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند. همچنین پنیر سفت نیز در حذف ذرات غذایی که بر روی دندان‌ها باقی مانده، نقش بسزایی دارد.
    مردم نیز باید با محدود کردن و یا خودداری از مصرف غذاها و محصولات دیگر که باعث لکه‌های دندانی می‌شوند مانند تنباکو ، سس سویا ، نوشابه‌ها و زغال‌اخته، از بروز این عارضه جلوگیری کنند، زیرا باید توجه داشت که سفید کردن دندان‌ها باعث اثرات کوتاه مدتی مانند ایجاد حساسیت در دندان‌ها می‌شود و استفاده بیش از حد از سفید کننده‌های دندانی منجر به آسیب‌های دائمی از جمله فرسایش مینای دندان می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.