سـالاد توت‌فرنگي و زردآلو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79270
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 4 نفر

    كاهو نيم بوته
    توت‌فرنگي خرد كرده 100 گرم
    زردآلوي خرد كرده 100 گرم
    پيازچه‌ي خرد كرده 100 گرم
    آب پرتقال 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)
    شكر 1 قاشق چايخوري
    آبليمو 1 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    روش تهيه
    برگ‌هاي كاهو را جدا كنيد، بشوئيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه توت فرنگي، زردآلو و پيازچه را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آب پرتقال، شكر، آبليمو، نمك و فلفل را در كاسه‌ي ديگري بريزيد و خوب مخلوط كنيد. حالا سس فراهم كرده را روي سالاد بريزيد و مخلوط نمائيد. اكنون سالاد را روي برگ‌هاي كاهو بريزيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد.

    نكات خواندني
    متخصصان علوم تغذيه مصرف زردآلو را به دليل وجود ويتامين A و نقش آن در سلامت چشم توصيه مي‌كنند. ويتامين A موجود در اين ميوه براي افزايش ديد چشم بهترين پيشنهاد خوراكي است. ويتامين A كه يك آنتي‌اكسيدان قوي است، از آسيب رساندن راديكال‌هاي آزاد به سلول‌ها و بافت‌هاي بدن جلوگيري مي‌كند. به گفته پزشكان، تأثير راديكال‌هاي آزاد ممكن است باعث ايجاد آب مرواريد و ديگر بيماري‌هاي چشمي شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.