مواد لازم براي 4 نفر
كاهو نيم بوته
توتفرنگي خرد كرده 100 گرم
زردآلوي خرد كرده 100 گرم
پيازچهي خرد كرده 100 گرم
آب پرتقال 125 ميليليتر (يكدوم پيمانه)
شكر 1 قاشق چايخوري
آبليمو 1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روش تهيه
برگهاي كاهو را جدا كنيد، بشوئيد و كنار بگذاريد. آنگاه توت فرنگي، زردآلو و پيازچه را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آب پرتقال، شكر، آبليمو، نمك و فلفل را در كاسهي ديگري بريزيد و خوب مخلوط كنيد. حالا سس فراهم كرده را روي سالاد بريزيد و مخلوط نمائيد. اكنون سالاد را روي برگهاي كاهو بريزيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد.
نكات خواندني
متخصصان علوم تغذيه مصرف زردآلو را به دليل وجود ويتامين A و نقش آن در سلامت چشم توصيه ميكنند. ويتامين A موجود در اين ميوه براي افزايش ديد چشم بهترين پيشنهاد خوراكي است. ويتامين A كه يك آنتياكسيدان قوي است، از آسيب رساندن راديكالهاي آزاد به سلولها و بافتهاي بدن جلوگيري ميكند. به گفته پزشكان، تأثير راديكالهاي آزاد ممكن است باعث ايجاد آب مرواريد و ديگر بيماريهاي چشمي شود