سركه سيب چگونه توليد مي‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79233
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    از بسياري ميوه‌ها و سبزيجات و غلات مي‌توان سركه تهيه كرد كه يكي از بهترين انواع آن سركه سيب است كه از ميوه سيب تهيه مي‌شود. عنصر اصلي سركه سيب و يا هر سركه ديگر، اسيد استيك است؛ اگرچه سرشار از اسيدهاي ديگر، ويتامين‌ها و اسيدهاي آمينه و املاح معدني هم هست. براي تهيه سركه سيب، ميوه سيب را مي‌شويند، خرد كرده و دانه‌ها و دم آن را جدا مي‌كنند. سپس سيب را درون يك ظرف پلاستيكي دردار مي‌گذارند و يك قاشق مخمر نانوايي را در آب ولرم حل كرده و روي سيب‌ها مي‌ريزند (روي ظرف بايد خالي باشد) بعد آن را در يك جاي گرم قرار داده و پس از 7-8 ماه از صافي عبور مي‌دهند. مايع به دست آمده بعد از 15 روز قابل استفاده است. بهتر است علاوه بر مخمر يك تكه نان نيز روي سيب‌ها گذاشته شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.