ژامبون تازه 250 گرم
سرکه سیب یا آب نارنج 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
ادویه جات (فلفل و زردچوبه …) به مقدار لازم
نان باگت 8 برش
کره به مقدار کم
طرز تهیه: کره را با سرکه در ظرفی مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا رنگ آن روشن شده و پف کند.
ادویه جات و خردل را اضافه کرده و در آخر ژامبون برش زده را افزوده و مخلوط می کنیم
دو برش نان را کمی چرب کرده و یک چهارم مواد را درون برش ها قرار می دهیم. می توانید در آخر ساندویچ ها را با فویل درون فر قرار داده و تنوری کنید.
iranchef.com