ساندویچ با طعم تندرستی!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79997
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    راهنمای تهیه ساندویچ «تندرستی»

    گام اول
    لایه بیرونی ساندویچ تندرستی
    لباس هر ساندویچ، نان آن است. بنابراین باید اول از همه تان مورد استفاده برای تهیه ساندویچ سالم باشد. طبیعی است که خوردن ساندویچ با نان سنتی در رستوران ها رایج نیست. البته بعضی از ساندویچ ها موسوم به ساندویچ لبنانی و یا بعضی از ساندویچ های ترک با نان سنتی تهیه می شوند. این نان ها سالم بوده و باعث آسیب به معده نمی شوند. اما ساندویچ های معمولی همگی با نان باگت ارائه می شود. این نان ها بهتر است از انواع سالم و با ویژگی های تغذیه ای بیشتر تهیه شوند. بنابراین بهترین نان، نان های سبوسدار است. نان باگت سبوسدار بهترین نان برای تهیه ساندویچ است. به این ترتیب سبوس مورد نیاز نیز تامین می شود. بنابراین بهتر است از باگت های سبوسدار برای تهیه ساندویچ استفاده شود.
    گام دوم
    لایه داخلی ساندویچ تندرستی
    این همان بخش اصلی ماجرا است. بهتر است داخل ساندویچ با مواد غذایی سالم پر شود. بنابراین برای آنکه ساندویچ سالم باشد، به این نکته ها دقت کنید.
    – پروتئین حیوانی: برای تامین پروتئین مورد نیاز، مرغ یا ماهی را اولویت قرار دهید. بهتر است مرغ، گریل شده و ماهی، بخارپز باشد. اگر علاقه به خوردن ساندویچ گوشت دارید، گوشت سالم مانند گوشت بدون چربی را انتخاب کنید. این بخش تامین کننده پروتئین مورد نیاز بدن است.
    نکته: گوشت بوقلمون، گوشت بلدرچین و یا گوشت سایر پرندگان نیز گزینه خوبی برای تهیه ساندویچ سالم است.
    – سبزیجات: برای تامین سبزی مورد نیاز بدن می توانید از کاهو، انواع کلم، کلم بروکلی، انواع جوانه ها، گوجه فرنگی، انواع فلفل رنگی، فلفل کبابی، پیاز و سیر تازه استفاده کنید. به این ترتیب سبزی مورد نیاز بدن نیز تامین می شود.
    – پروتئین گیاهی: به نظرتان خوردن ساندویچی که نان آن با شیر تهیه شده باشد، چطور است؟ یا تصور کنید لایه داخلی نانی که تمام محتویات ساندویچ تان را داخل آن قرار می دهید با یک لایه پنیر کم چرب اما سالم مثل پنیر صبحانه طعم دار شده باشد. این قبیل ساندویچ ها ویژگی های خودشان را دارند اما بعضی علاقه به خوردن ساندویچ با نان شیرمال ندارند. بنابراین باید راه دیگری را انتخاب کرد.
    بهترین راه برای خوردن ساندویچ حاوی پروتئین گیاهی، اضتافه کردن پنیر ویژه ساندویچ به ساندویچ است. اما دقت کنید یک لایه از انواع پنیر کم ضرر که اثر منفی کمتری روی سلامت شما دارند، برای این منظور کافی است.
    – روغن: تعجب ندارد. برای اینکه ساندویچ شما کامل باشد، باید به آن روغن نیز اضافه کنید. برای این کار کافی است چند قطره روغن زیتون، کنجد یا آفتابگردان به ساندویچ تان اضافه کنید.
    نکته: اگر دوست ندارید مستقیما روی ساندویچ تان روغن زیتون، کنجد، آفتابگردان و … بریزید، بهتر است کمی مواد داخل ساندویچ مانند گوشت، ذرت، انواع فلفل ها یا پیاز را داخل کمی روغن تفت بدهید. به این ترتیب نیز روغن مورد نیاز برای ساندویچ تامین می شود.
    – چاشنی: اگرچه این مواد غذایی جزو هرم غذایی نیستند اما کافی است همراه با روغنی که به ساندویچ اضافه می کنید، چند قطره لیموی تازه روی سبزیجات ساندویچ تان بچکانید تا ضمن کامل شدن طعم ساندویچ تان، مزه تازه ای را تجربه کنید. همچنین اضافه کردن لیموترش هم به هضم بهتر غذایتان کمک می کند و هم نیازی نیست برای طعم دار کردن ساندویچ از چاشنی های مضر مانند مایونز یا کچاپ استفاده کنید که خودشان به اندازه کافی مضر هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.