1 قاشق چای خوری روغن زیتون
2 فنجان گوجه فرنگی نصف شده
2 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق غذا خوری آویشن تازه خرد شده
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/4 فنجان سس مایونز کم چرب
1 قاشق غذا خوری خردل
عصاره سیر الیت
1 قرص نان فرانسوی، در نیمه افقی قطع شده
3 اونس پنیر پنیر بری، خرد شده
3 فنجان سینه مرغ پخته شده خرد شده
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری سرکه بالزامیک
1/8 قاشق چای خوری نمک
2 فنجان اسفناج تازه
تهیه
شعله فر 300 درجه.
1 قاشق چای خوری روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کنید. گوجه فرنگی رابه آن اضافه کرده حدود 4 دقیقه بپزید،آن را از روی حرارت برداشته 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید.به گوجه فرنگی مقداری آویشن، 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل بپاشید. تابه را در فر با درجه 300 به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
سس مایونز، خردل، و سیر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. مخلوط سس مایونز را به طور مساوی روی نیمی از قرص نان بمالید، گوجه فرنگی را نیز با قاشق به طور مساوی به نیمی دیگر از قرص نان بزنید. پنیر بری راروی سس گوجه فرنگی زده سپس مرغ را اضافه کنید. 2 قاشق چای خوری روغن، 1 قاشق چای خوری سرکه، و 8/1 قاشق چای خوری نمک را در یک کاسه متوسط با یک مخلوط کن ترکیب کنید، اسفناج را به آن اضافه کنید،آن را روی مرغ ریخته و سرو نمایید.