سالاد چغندر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77243
    ناشناس
    میهمان

    چغندر
    1 قاشق چای خوری روغن زیتون
    1/3 فنجان سرکه
    2 قاشق چای خوری نمک
    عصاره زعفران

    تهیه
    فر 375 درجه
    چغندرها را تمیز کنید ، روی آن را روغن زده وآنها را داخل فویل بپیچید. داخل فر در حدود 30 الی 45 دقیقه قرار دهید تا چغندرها پخته شوند.
    سپس از فر بیرون آورده صبر کنید تا خنک شوند.آن ها را رنده کرده با سرکه ، زعفران و نمک ترکیب کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.