سالاد مرغ و ۳ نکته

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76522
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    گل کاهو خرد شده 3 ليوان
    سينه مرغ (نگيني و آب‌پز شده) 300 گرم
    هويج کوچک 2 عدد
    نخودفرنگي پخته 1 پياله
    روغن زيتون 2 قاشق چاي‌خوري
    نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
    نان تست خرد شده نصف ليوان
    ذرت شيرين پخته 1 پياله

    طرز تهيه: کاهوها را ريز و هويج را رنده کنيد. سپس ساير مواد را به آنها اضافه كنيد و در صورت تمايل کمي سرکه بالزاميک يا آبليمو روي سالاد بريزيد. اگر کمبود وزن داريد، مي‌توانيد کمي سس مايونز را هم چاشني سالادتان کنيد.

    3 نکته:

    -براي پيشگيري از نرم شدن نان‌هاي تست، حتما آنها را هنگام سرو روي ظرف سالاد بريزيد.
    -سبزي‌هاي اين سالاد مانند کاهو، هويج، ذرت و نخودفرنگي بايد کاملا خشک باشند تا سالادتان آب نيندازد.
    -اين سالاد حاوي فيبر غذايي، چربي، پروتئين و کربوهيدرات است و مي‌تواند شامي کامل و سبک محسوب شود.

    • در صورت تمايل، مي‌توانيد يک پياله ماست کم‌چرب همراه سالادتان بخوريد.

    • اگر تکه‌هاي سينه مرغ را داخل فر گريل کنيد، قطعا سالادتان طعم بهتري پيدا خواهد كرد.
    منبع:cooking well

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.