سالاد مرغ و کرفس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83118
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    1- سینه مرغ را شسته با کمی نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی آب و پیاز خرد شده بگذارید بپزد. حرارت دادن را آن‌قدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و بی‌آب شود. بعد از پختن، ظرف را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا گوشت مرغ خنک شود، بعد استخوان آن را جدا کرده و شروع به خرد کردن به شکل نگینی کنید.
    2 ساقه‌های کرفس را شسته و روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به شکل نگینی خرد کنید و کناری بگذارید. پیازچه‌ها را پاک کرده و خوب بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شکل حلقه‌حلقه نازک خرد کنید.
    3 خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید. جعفری‌ها را هم ساطوری ریز خرد کنید. حالا یک کاسه بزرگ آماده کنید و تمام مواد را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ماست و آبلیمو را هم اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و خنک شود سپس سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.