سالاد لوبیا برای مبتلایان به دیابت
بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمهای قرمز، روغن زیتون، برگ مرزنجوش تازه، لوبیا سفید و سرکه بالزامیک از اجزای این سالاد خوشمزه هستند.
سالاد لوبیا
مواد لازم :
بادمجان 300 گرم
بلال 2 عدد
کدو 2 عدد متوسط
فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
روغن زیتون یک سوم پیمانه
برگ مرزنجوش تازه یک و نیم قاشق غذاخوری
لوبیا سفید 600 گرم
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه :
* بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید.
* بلالها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید.
* کدو و فلفل دلمهای و برگهای مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید.
* لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند.
* ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمهای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آنها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند.