آشپزی :
کالباس : 4 ورقه
خیار شور : 250 گرم
زیتون سبز خرد شده : نصف پیمانه
گل کلم : یک چهارم بوته متوسط
هویج رنده شده : دو تا درشت
گوجه فرنگی : 3 تا متوسط سفت
فلفل دلمه رنگی : یک چهارم
ماست موسیر : یک پیمانه
نمک و فلفل : قدری
نان تست : 6 ورق
طرز تهیه :
گل کلم رو با مقدار بسیار کمی سرکه و نمک و آبمدت بسیار کوتاهی بپزید. اینقدر که از خامی دربیاد و مزه دار بشه ولی نرم نشه. سپس آبکش کنین و نمک اضافه رو از روش بشورین. مواد رو نگینی خرد کنین و توی ظرفی بریزین. نان چهارگوش رو تست کنین و مربعی خرد کنین. ماست موسیر و سس فرانسوی رو با هم مخلوط کنین و روی سالاد بریزین. نمک و فلفلش رو اندازه کنین. توی ظرف مناسب بریزین و روش رو تزیین و سرو کنین.
نکته :
به جای کالباس میتونین از سینه مرغ ریش شده توش بریزین که خوشمزه تر میشه. فلفل دلمه ای از چهار رنگ نارنجی و سبز و قرمز و زرد استفاده کنین. بهتره نمک زیادی نخورین و به جای خیار شور از خیار سبز تازه رنده شده استفاده کنین. ولی به خاطر بسپارین که خیار تازه باید موقع سرو کردن و در آخرین وهله به سالاد اضافه بشه چون اگه زودتر اضافه کنین با سس و نمک توی سالاد مخلوط میشه و سالاد آب میندازه. میتونین کمی سس فرانسوی با ماست موسیر مخلوط کنین.