این سالاد رنگی با رنگ های جالبی که دارد می تواند اشتهای شما را باز کند بد نیست طعم جالب آن به همراه پنیر سفید را امتحان کنید با ما در ادامه مطلب همراه باشید
مواد لازم:
فلفل دلمه ای قرمز، زرد و سبز: هر کدام 1 عدد
پیازچه (حلقه شده): 6 ساقه
*کاپریس: 1 قاشق غذاخوری
پنیر سفید: 200 گرم
مقداری جعفری خرد شده برای روی سالاد
روغن زیتون: 100 میلی لیتر
سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری
شکر: ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در تاوه داغ کنید. فلفل دلمه ای ها را خلال کرده و کمی در روغن تفت دهید. سپس در بشقاب بزرگی بچینید.
روغن زیتون باقیمانده، سرکه، کمی شکر، نمک و فلفل سیاه نیمکوب را خوب هم بزنید و روی فلفل ها بریزید. پیازچه، کاپریس، پنیر ( خرد شده) و جعفری را روی سالاد ریخته و نوش کنید .
*کاپریس (خاویار گیاهی)
این گیاه در ایران به نام های محلی کَبَر، خاروک و لیجین نیز نامیده میشود که بیشتر در استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد میروید. پس از گرفتن تلخی این گیاه، آن را به صورت ترشی و یا شور عمل می آورند و در فروشگاه های مــواد غـذایی در بسته بندی های شیشه ای به نام ترشی کاپریس به فروش میرسد. چنانچه از این گیاه در غذاهای گرم مصرف شود بایستی آن را در آخرین مرحله به غذا اضافه کنید. زیرا گرما مواد مغذی و ارزشمند داخل آن را از بین میبرد.