گر از این دستگاههای سرخ کن دارید که باید پر از روغنش کنید و سیب زمینی یا مواد غذایی دیگر را در آن سرخ کنید وقت آن رسیده فکر دیگری بکنید. از روشهایی برای پخت و پز استفاده کنید که نیازی کمتری به روغن داشته باشد و غذا را خوش طعم کند. به عنوان مثال استفاده از فر، کباب کردن یا آب پز کردن گوشت قرمز روشهای مناسبی برای پخت و همچنین حذف بخشی از چربیهای آن است. برای آماده کردن سبزیجات نیز بخار پز کردن روش مناسبی است. چون هم طعم آنها حفظ میشود و هم سالمتر است. استفاده از دارچین، زنجبیل و غیره نیز برای خوش طعم کردن غذاها روش خوبی است.