محققان اسپانیایی دریافتند كه زیتون میتواند از ابتلا به پوكی استخوان پیشگیری كند و سطح قند خون را پایین بیاورد.
تحقیقات گروهی از محققان اسپانیایی نشان میدهد؛ افرادی كه از رژیم غذایی مدیترانهای یعنی رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیها به همراه زیتون و روغن زیتون به مدت دو سال استفاده كردند، از استخوانهای قویتری برخوردار بودند و احتمال ابتلای آنها به پوكی استخوان كاهش یافت.
پیروی از این رژیم غذایی موفق شد تا سطح پروتئین osteocalcin و بسیاری از فاكتورهای رشد استخوان در خون را افزایش دهد و این امر تاثیری پیشگیرانه بر استخوانها داشت و قدرت و استحكام آنها را افزایش داد.
به گفته این محققان، پیروی از این رژیم غذایی و افزایش سطح پروتئین osteocalcin و بسیاری از فاكتورهای رشد استخوان در خون همچنین باعث كاهش خوردگی استخوان مرتبط با بالا رفتن سن در زنان و مردان شد و احتمال ابتلا به پوكی استخوان و خطر شكستگیها را كم كرد.