آبغوره براي افراد سردمزاج و كساني كه دچار ضعف اعصاب هستند توصيه نميشود و به دليل ترشي زياد مقداري از املاح بدن را حل كرده و براي افراد بيمار و سالمند محدوديت مصرف دارد. نظر به اين كه براي طعمدار كردن و جلوگيري از رشد كپك به آبغوره نمك ميزنند، مصرف آن براي افراد با فشار خون بالا مناسب نيست.
نكته قابل توجه آن كه هنگام تهيه آبغوره خانگي، پس از اين كه آن را داخل شيشه ريختيد، شيشه را داخل آبجوش قرار دهيد.
با اين كار از رشد باكتريها و كپكها در طول مدت نگهداري جلوگيري ميشود. براي خروج هوا نيز تا حد امكان شيشه را با آبغوره پر كنيد و در آن را محكم ببنديد.
براي تهيه آبغوره و گرد آن بهتر است از غوره عسگري استفاده كنيد. غورههايي كه هسته درشتي دارد آبغوره را تلخ و گس ميكند.