-
نویسندهنوشتهها
-
۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۷ #76499zahra jamshidiمشارکت کننده
“زنگهاي ورزش (physical education) به صورتهاي مختلفي که در جوامع رايج هستند، در پيشگيري يا کاهش چاقي کودکان نقش مهمي ايفا ميکنند.”
گفته فوق افسانه ای در مورد چاقي محسوب می شود و شواهدي عليه آن وجود دارد:ثابت نشده که وجود زنگهاي ورزش در مدارس- به صورت معمول و فعليشان- ميزان چاقي را کاهش دهد يا از آن پيشگيري کند. يافتههاي حاصل از سه مطالعه که به بررسي افزايش زنگهاي ورزش پرداختهاند نشان ميدهد که با اين کار تعداد روزهاي شرکت دانشآموزان در کلاسهاي ورزش بيشتر شده ولي تاثير آن بر شاخص توده بدن (BMI) در گروههاي سني و جنسي مختلف متفاوت بوده است. دو فرابررسي نشان دادهاند که حتي برنامههاي ورزشي اختصاصي مبتني بر مدرسه براي ترويج فعاليت جسمي، در کاهش BMI يا شيوع چاقي بيتاثير بودهاند. يک سطح تقريبا مشخص از فعاليت جسمي وجود دارد (ترکيب مشخصي از تواتر، شدت و مدت) که ميتواند در کاهش يا پيشگيري از چاقي موثر باشد. معلوم نيست که چنين سطحي از فعاليت در شرايط معمول مدارس امکانپذير و قابل دستيابي باشد و وجود ارتباط دوز- پاسخ بين فعاليت جسمي و وزن هم به بررسي در کارآزماييهاي باليني نياز دارد.
منبع:
Casazza K, et al. Myths, presumptions, and facts about obesity. New England Journal of Medicine January 31, 2013; 368: 446-54.منبع:
Casazza K, et al. Myths, presumptions, and facts about obesity. New England Journal of Medicine January 31, 2013; 368: 446-54.۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۶ #99760zghasemiمشارکت کنندهنتیجه فعالیت بدنی به نظر شما چیست؟ چه میزان و تا چه اندازه برای کودکان کافی است؟
۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۸ #99764zahra jamshidiمشارکت کنندهنتایج بسیاری دارد چه روحی چه جسمی ولیکن هرچه که هست نتایج فعالیت بدنی در زنگهای مدارس شامل کاهش میزان چاقی نمی شود .
مسلماً نمی توان میزان دقیقی را تعیین کرد چون باز هم این سوال پاسخ های گسترده ای داره که به عوامل متعددی از جمله سن کودک، وزن وی و … بستگی دارد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.