زرشك از سلولهای كبد محافظت میكند
مصرف زرشك برای بیماران كبدی مفید است و از سلولهای كبد محافظت میكند.
زرشك انواع گوناگونی دارد و زرشك قرمز خوراكی از مهمترین نوع زرشك است.
زرشك حاوی ویتامین C است و نوع ترشمزه آن دارای اسیدهای گیاهی است كه تا حد خاصیت ضد حساسیت دارد.
زرشك به شكل تازه یا خشك شده و یا از آب آن استفاده میكنند كه زرشك برای بیماریهای كبدی مفید است.
مصرف زرشك افرادی كه دچار بیماریهای كبدی هستند و یا كبد آنها نارسا شده است، میتواند مفید باشد.
با توجه به اینكه در غذاهای امروزی رنگها و مواد شیمیای وجود دارد كه این مواد در كبد تجمع میكند و برای افراد ضرر داشته باشد كه مصرف زرشك میتواند، این مواد را از كبد خارج كند و از سلولهای كبد محافظت میكند.
زرشك یك ضد سرطان است و میتواند موادی كه در كبد تجمع پیدا كرده است، را از بدن خارج كند و خاصیت سرطانزایی آنها را از بین ببرد.