-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۷:۱۰ #77589
s.samadi
مشارکت کنندهسبزیجاتی از خانواده کلم ها، نظیر گل کلم، بروکلی، کلم فندقی و کلم برگ بیشترین اثر را دارند. گمان می رود که مواد فتوشیمیایی در سبزیجات آنزیم هایی را در بدن فعال می سازند که عوامل ایجاد سرطان را ضعیف می کنند.
دکتر جی ساتلیف : باید مقدار زیادی از غذاهای خانواده کلم بخوریم، مثلاً کلم فندقی یا کلم ناپا و هر نوع کلم دیگر، مثلاً کلم چینی بوک چوی، و دیگر انواع آنها.
مقدار زیادی میوه و سبزیجات با رنگهای مختلف بخورید. رنگ نشان از مواد مغذی دارد و این همان چیز مورد نیاز برای ما است و مقدار زیادی مواد شیمیایی حیاتی و آنتی اکسیدان در آن است. حالا کار را مفرح می کنیم. انواع غذاها را بخورید، ترکیبات خوب و متفاوتی از آنها را، چیزهای مختلف بخورید. همچنین باید از محصولات سویا استفاده کنیم. مقداری از غذاهای حاوی سویا؛ آنهایی که می تواند در کاهش سرطان به ما کمک کند.
لیست سبزیجاتی که میتواند از ایجاد سرطان پروستات جلوگیری کند، همچنان ادامه دارد. به عنوان مثال گوجه فرنگی دارای لیکوپین که یک آنتی اکسیدان قوی است، می باشد و معلوم شده که مردانی که در هفته ۲ بار گوجه فرنگی می خورند، حدود % ۲۳ کمتر از دیگران در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند و کسانی که ۱۰ بار یا بیشتر می خورند، % ۳۵ کمتر احتمال مبتلا شدن دارند. ما شاهد هستیم که افراد زیادی در تلاش برای یافتن درمانی برای سرطان هستند.مثلاً انجمن سرطان آمریکا پیشنهاد می کند که حداقل در روز، ۷ تا ۹ بار میوه جات و سبزیجات مصرف شود. اگر واقعاً می خواهیم خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهیم، باید آخرین تحقیقات را مورد توجه قرار دهیم. باید اساس رژیم غذایی مان را بر پروتئین های گیاهی و غذاهای گیاهی قرار دهیم تا بتوانیم خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهیم.
پس توجه کنید و حداقل 7 تا ۹ بار در روز میوه و سبزی بخورید تا به بهترین نحو بدن تان را قوی سازید چرا که در واقع رژیم گیاهی رژیم پیشگیری کننده از سرطان است.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.