-
نویسندهنوشتهها
-
۱۸ آذر، ۱۳۹۴ در ۰۷:۱۱ #93352naderinejadمشارکت کننده
رژیم غذایی مورد تاکید متخصصان برای مقابله با آنفلوآنزا
۱۳۹۴/۰۹/۱۸ – ۱۲:۱۶ – کد خبر: 169882
رژیم غذایی مورد تاکید متخصصان برای مقابله با آنفلوآنزابرای مقابله با آنفلوانزا، مردم باید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند و این مهم با تغذیه مناسب، سالم و متنوع ،امکان پذیراست.
اين روزها شيوع آنفلوانزا دربرخي از استانهاي كشور سبب فوت چند تن از هموطنانمان شده و عدهاي ديگر را خانهنشين و بيمار كرده است. البته در كرمان مدارس را هم به تعطيلي كشاند. متخصصان تغذيه معتقد هستند كه يكي از اساسيترين راههاي مقابله با بيماري آنفلوانزا آن است كه مردم با تغذيه مناسب، سيستم ايمني خود را تقويت و بدين ترتيب از خود در مقابل اين بيماري محافظت بيشتري كنند.
تقويت سيستم ايمني بدن ميتواند انسان را در برابر تمام عوامل بيماريزا محافظت و به مقابله با ويروسها و آلايندههاي محيطي كمك كند.براي تقويت سيستم ايمني خود، مواد غذايي حاوي ويتامين ث مصرف كنند چرا كه نقش اين ويتامين در تقویت سیستم دفاعی بدن مؤثر شناخته شده است. مصرف مواد خوراكي حاوي ويتامين ث، توليد آنتيبادي سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند.
ویتامین ث برای ایجاد مقاومت در برابر عفونت، افزایش جذب کلسیم، منگنز و آهن در بدن حیاتی است. این ویتامین در سبزیجات و ميوههايي مانند جعفری، بروکلی، فلفل سبز، توت فرنگی، پرتقال، طالبی، کیوی، آب لیمو، گل کلم، کلم پیچ وجود دارد.
اين روزها مردم بيشتر انواع مركبات شامل پرتقال، ليموشيرين، ليموترش و گريپ فروت را مصرف ميكنند. البته خرمالو هم كه ميوه فصل است فراموش نشود.
مردم اين روزها لبنيات، بيشتر مصرف كنند به خصوص ماست و شير البته ترجيحا شير كم چرب.
اين متخصص تغذيه برمصرف ماهي هم بسيار تاكيد ميكند و ميگويد مصرف ماهي در چنين شرايطي ميتواند به تقويت سيستم ايمني بدن كمك كند.
مخلوط عدس با سيب زميني نيز بسيار مفيد است. مادران براي فرزندان خود اين روزها عدسي بپزند. نخود، لوبيا و سويا هم در سفره غذاي ايرانيها اين روزها بيشتر از قبل ديده شود. مردم آش و سوپ و به طور كلي غذاهاي آبكي بيشتر مصرف كنند.
نوشيدن آب و مايعات به ميزان كافي ميتواند سيستم دفاعي بدن را تقويت كند چرا كه آب و مايعات ميتوانند مواد سمي را از بدن دفع و خارج كنند و به تقويت عملكرد سلولها كمك كنند.
متخصص تغذيه و رژيم درماني و نايب رييس انجمن علمي پيشگيري از چاقي نيز ابتدا به خواب به موقع و كافي در اين ايام اشاره ميكند و از مردم ميخواهد براي اينكه سيستم ايمني بدن خود را تقويت كنند شبها به موقع و زودتر بخوابند.خواب مناسب، سبب سازندگي و ترميم سلولهاي از بين رفته بدن ميشود و به عمل سم زدايي در بدن كمك ميكند. هرچه افراد ديرتر بخوابند فعاليتهاي حيات بخش بدن كامل انجام نميشود و بدن مستعد بيماري ميشود.
كه اين روزها بيشتر بر رعايت غذاي متناسب، متعادل، متنوع و سرشار از انواع ويتامينها تاكيد داشته باشند.
او از بين ميوههاي فصل بر مصرف انار و كيوي تاكيد دارد و ميگويد: مردم مصرف انار و كيوي را در اين روزها فراموش نكنند چرا كه انار، آنتي اكسيدان دارد و كيوي هم سرشار از ويتامين ث است.
مردم مركبات و سبزيجات رنگي مثل انواع فلفلهاي رنگي را بيشتر مصرف كنند.
پزشكان آكادمي علم تغذيه آمريكا هم معتقد هستند كه افراد براي تقويت سيستم ايمني بدن خود، مواد مغذي و خوراكيهايي همچون تخممرغ، سويا، خشكبار، غذاهاي دريايي و گوشت كه حاوي پروتئين هستند مصرف كنند تا خود را در برابر بيماريها محافظت كنند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.