مطالعات جدید دانشمندان حاكی از آن است كه رژیم غذایی سرشار از ویتامین و ماهی می تواند مانع از پیری مغز شود.
افراد مسن با میزان زیاد ویتامین و اسید چرب امگا3 در خونشان، كمتر دچار تحلیل مغز می شوند و عملكرد ذهنی بهتری دارند.
پژوهشگران با انجام آزمایش هایی دریافتند چربی های ترانس در فست فودها عملكرد مغز را كاهش می دهد و بیشتر موجب بروز آلزایمرمی شود.
پژوهشگران توصیه می كنند افراد باید رژیم غذایی متعادلی را با میزان مناسبی از میوه و سبزی ها داشته باشند، سیگار نكشند، به طور منظم ورزش كنند و كلسترول و فشار خون خود را كنترل كنند.
دانشمندان دانشگاه اورگان در این بررسی بیشتر به مواد مغذی در خون توجه كردند . آنها نمونه خون 104 فرد سالم با سنی بالاتر از 70 سال را كه عوامل خطر اندكی برای آلزایمر داشتند ، بررسی كردند.
محققان دریافتند افرادی كه در خون خود دارای میزان زیادی ویتامین B, C, D , E بودند عملكرد حافظه ای و مهارت تفكری بهتری داشتند.
افرادی كه در خونشان، میزان اسید چرب امگا 3 بالایی داشتند نیز عملكرد ذهنی بهتری از خود نشان دادند.
كمترین عملكرد مغزی در افرادی دیده شد كه در خون خود چربی های ترانس بیشتری داشتند.
چربی های ترانس در غذاهای فرآوری شده مانند كیك، بیسكوئیت و غذاهای سرخ شده وجود دارد.