مواد لازم:
ژله یک بسته
مارش مالو ۷۵ گرم (مارش مالو همان پف پفی هست البته مارش مالوی من خیلی رنگ سفیدش رو نشون نداد فکر می کنم شاید لوازم قنادی فروشی ها مارش مالوی مخصوص داشته باشند برای اینکار)
آب نصف لیوان
پودر ژله را با نصف لیوان آب مخلوط کرده توی مایکرو ویو با درجه بالا به مدت یک و نیم دقیقه می گذاریم. بعد بیرون آورده و خوب هم می زنیم . مارش مالو را اضافه کرده و دوباره توی مایکرو ویو با درجه بالا به مدت دو تا یک دقیقه می گذاریم. مارش مالو شروع به آب شدن می کند. یک ماهیتابه یا سینی چهارگوش به ابعاد ۲۰در ۲۵ سانتیمتر را کمی چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم. مارش مالو روی سطح ژله قرار گرفته و ژله به زیر می رود. به مدت نیمساعت تا ۴۵ دقیقه دریخچال طوری می گذاریم که کج نشود. بعد بیرون آورده و با نوک چاقو آهسته از سینی جدا کرده و لوله می کنیم و به اندازه های یکسانت و نیم تا دوسانتی می بریم. اگر نمی خواهید از مایکرو ویو استفاده کنید، تمام مراحل را به روش بن ماری انجام دهید. این ژله بیشتر از نیمساعت وقتتون رو نمیگیره ضمنا خیلی هم خوشگله
رولت ژله ای: (کلش طبق نوشته مجله ۶۶۰ کالری داشت که مال من ۱۶ تکه شد هر تکه ۴۰ کالری میشه ولی خب هر تکه اش خیلی کوچکه)