روغن کنجد برای سرخ کردن مناسب است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83399
    Shafiei
    مشارکت کننده

    روغن کنجد به دلیل ظرفیت حرارتی بالا برای سرخ کردن مناسب است، دود متصاعد شده از روغن کنجد در ابتدای مرحله سرخ کردن مربوط به آنتی اکسیدان‌های موجود در آن است و برای سلامتی مضر نیست. سموم و مواد دفع آفاتی که از طریق تغذیه به بدن انسان وارد می‌شود در ابتلا به یک سوم سرطان‌ها نقش دارند.
    روغن‌های بکر فاقد مواد افزودنی شیمیایی بوده و دارای آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند.
    این روغن‌ها علاوه بر آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی، حاوی ویتامین «ای» بوده و مصرف آن مانع از جذب کلسترول در بدن می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.