روغن کنجد به دلیل ظرفیت حرارتی بالا برای سرخ کردن مناسب است، دود متصاعد شده از روغن کنجد در ابتدای مرحله سرخ کردن مربوط به آنتی اکسیدانهای موجود در آن است و برای سلامتی مضر نیست. سموم و مواد دفع آفاتی که از طریق تغذیه به بدن انسان وارد میشود در ابتلا به یک سوم سرطانها نقش دارند.
روغنهای بکر فاقد مواد افزودنی شیمیایی بوده و دارای آنتیاکسیدانهای طبیعی هستند.
این روغنها علاوه بر آنتیاکسیدانهای طبیعی، حاوی ویتامین «ای» بوده و مصرف آن مانع از جذب کلسترول در بدن میشود.