-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ اسفند، ۱۳۸۹ در ۰۴:۵۷ #69966Zohre Azimiمشارکت کننده
این روغن کمتر از 15% اسید چرب اشباع دارد که بیشترین ان پالمیتیک و استئاریک و بیش از 85% مجموع اسیدهای چرب ان غیراشباع است. اسید اولئک و اسید لینولئیک بیش از 80% کل اسیدهای چرب روغن کنجد را تشکیل میدهند.
این روغن تاثیر چشمگیری در پیشگیری از بیماریهای مفصلی و ارتروز داشته و هم چنین موجب تعدیل و تنظیم وزن و جلوگیری از پارکینسون و اب مروارید میشود. روغن کنجد حاوی انتی اکسیدان های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش، پروستات (دومین سرطان شایع مردان) و سینه (د.مین سرطان شایع در زنان) میشود. هم چنین این روغن به دلیل دارا بودن ویتامین e موجب شفافیت و لطافت پوست میگردد.
روغن کنجد به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت دود نمیکند، کف نمیکند، تغییر رنگ نمیدهد و بوی نامطبوع در آشپزخانه تولیدنمیکند. به همین دلیل جهت سرخ کردن بسیار مناسب است. در عین حال موجب خوش طعم شدن مواد غذایی شده و برای تهیه و مصرف سالاد توصیه میگردد.
همچنین این روغن یکبار مصرف نمیباشد و میتوانید بدون اینکه نگران سرطان و یا بیماری دیگری باشید چندین بار برای سرخ کردن غذا از آن استفاده کرده و از طعم خوش آن لذت ببرید.
خواص :
•کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون و افزایش جذب کلسترول خوب
•کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
•جلوگیری از سرطان های سینه، پروستات و سرطان های دستگاه گوارش
•جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
•جلوگیری از بروز سکته قلبی
•حاوی اسید اولئیک به میزان 38%
•جلوگیری از بروز اب مروارید
•شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
•مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
•نقطه دود 226 درجه سانتیگراد
•کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
•جلوگیری از بیماری های مفصلی و ارتروز
•به تاخیر انداختن عوارض سالخوردگی
•متعادل نکه داشتن وزن
. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.